Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Accepto

Captures i volcats

 

everythingincluded
Si necessiteu convertir un format físic de cinta, tant domèstic com professional, a un format digital que us permeti l’edició de vídeo no lineal o la difusió digital en dvd, cd internet, dispositius mòbils... el que necessiteu es fer una captura dels vostres vídeos al format digital que mes us convingui en cada cas.

Aquestes imatges convertides es materialitzen en un suport: CD, DVD, Blu-Ray, disc dur o USB. També podem enviar aquests arxius a traves d'internet, per exemple a una FTP, per WeTransfer, YouSendIt o Dopbox.

Si pel contrari teniu un arxiu digital i el que necessiteu es passar-lo a un format físic de cinta, tant per el seu emmagatzematge com per la seva distribució o difusió professional, el que necessiteu es fer un bolcat del vostre vídeo a cinta.

Per tal d’oferir-vos el millor servei, disposem de la majoria de sistemes tanta analògics com digitals des dels que podem capturar o bolcar el vídeo i l’àudio HdCam, Betacam Digital, Betacam SP, DVC Pro HD, DVC Pro 50, HDV, Dv-cam, DAT...

 

 

 

1323440932 228752739 1-Fotos-de--Dupliacion-e-impresion-de-cds-y-dvds

Capturas y Volcados HDCAM1

Captures i volcats

Transcodificacions

Duplicació CD/DVD/BLU-RAY/USB

Copies d'Emissió